Kwaliteit en beleid - Het Postkantoor Kinderdagverblijf biedt veilige, vertrouwde en uitdagende kinderopvang (KDV) en buitenschoolse opvang (BSO en VSO) aan kinderen van 0 - 12 jaar in Voorschoten.

Kwaliteit en beleid

Beleid

Als kinderdagverblijf dragen wij, naast de ouders, bij aan de opvoeding en verzorging van de kinderen. Onze verantwoordelijkheden hebben we vastgelegd in ons pedagogisch beleidsplan. We vinden het belangrijk dat ouders betrokken zijn bij de totstandkoming en de uitvoering van dit beleid. We hebben daarom ook inbreng gevraagd van de ouders via de oudercommissie. Hun input is in deze definitieve versies verwerkt.

Definitief is in dit opzicht een relatief begrip. Een pedagogisch proces vernieuwt zich immers doorlopend en daarom is een beleidsplan nooit ‘af’. We blijven onze pedagogische visie dan ook kritisch toetsen aan nieuwe inzichten en ervaringen. Dit in overleg met medewerkers, directie en oudercommissie.

Wij hopen dat onze pedagogische beleidsplannen helder en duidelijk voor u zijn. Indien u na het lezen nog vragen, opmerkingen of suggesties hebt, vertel het ons, wij horen uw feedback graag!

 Beleidsplan KDV 

 Beleidsplan BSO 

Klachtenregeling

Bij Kinderdagverblijf Het Postkantoor is veel aandacht voor kwaliteit en service van de opvang. Toch kan het voorkomen dat een ouder of medewerker ergens niet tevreden over is. Dit kan bijvoorbeeld over de behandeling van je kind gaan, de benadering naar jezelf, over administratieve handelingen, of dat medewerkers zelf klachten ergens over hebben. Welke stappen u precies kunt doen vindt u in het PDF document hieronder in de button.

 Klachtenregeling 

 

LRK (Landelijk Register Kinderopvang)

Voor het aanvragen van kinderopvangtoeslag heeft u een LRK nummer (Landelijk Registratienummer Kinderopvang) nodig

In dit register staan alle gastouders, bso’s en kinderdagverblijven die voldoen aan de kwaliteitseisen van de Wet kinderopvang. GGD-inspecteurs en ouders kunnen dit register gebruiken om gegevens van bedrijven in de kinderopvang te raadplegen.

Hieronder vindt u onze LRK-nummers:

KDV: 422429673
BSO: 717698518

GGD rapporten

GGD Hollands Midden komt regelmatig bij ons op bezoek om kwaliteitsinspecties uit te voeren. Meer informatie over het werk van de GGD en de eisen waaraan een bedrijf in de kinderopvang moet voldoen vindt u op de website van GGD Hollands Midden. Een directe link naar de inspectierapporten van onze KDV en BSO vindt u in de buttons hieronder.

 GGD rapporten KDV 

 GGD rapporten BSO 

kdv Postkantoor 035

 

Kinderdagverblijf
Het Postkantoor
Voorstraat 21
2251 BL Voorschoten
KDV: 071 - 8200 266
BSO: 071 - 8889 697

 

E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 Inschrijven 

 

 Ouderlogin 

 

 Vacatures