Oudercommissie - Het Postkantoor Kinderdagverblijf biedt veilige, vertrouwde en uitdagende kinderopvang (KDV) en buitenschoolse opvang (BSO en VSO) aan kinderen van 0 - 12 jaar in Voorschoten.

Oudercommissie

Het doel van de oudercommissie is de collectieve belangen van de ouders en hun kinderen zo goed mogelijk te behartigen. Er is regelmatig overleg met de directie en pedagogisch medewerkers over het beleid en de uitvoering daarvan. Dit overleg is in principe vrij toegankelijk na aanmelding bij de voorzitter, dit kan via mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Op de agenda van de oudercommissie komen de volgende onderwerpen regelmatig terug:

 

  • De kwaliteit van de opvang - We bespreken onder andere 2 maal per jaar de kwaliteit van de opvang en van de inspectiebezoeken van de GG&GD.
  • Tariefwijzigingen. Elk jaar geeft de oudercommissie advies over de voorgenomen tariefwijziging.
  • Het pedagogisch beleid - De oudercommissie geeft advies bij het opstellen van nieuw pedagogisch beleid. Bijvoorbeeld het beleid rond spel- en ontwikkelingsactiviteiten, aanbieden van workshops en voedingsbeleid.
  • Het algemene beleid - De oudercommissie houdt de vinger aan de pols over wachtlijsten en personele bezetting.
  • Openingstijden en dagen die wij gesloten zijn.
  • Veiligheid en gezondheid - Risico-inventarisatie en actieplan.

 

 

Natuurlijk denkt de oudercommissie mee over de toekomstplannen van het kinderdagverblijf, bijvoorbeeld over uitbreiding. De oudercommissie kan meehelpen met het organiseren van activiteiten op het kinderdagverblijf, bijvoorbeeld de dag van de pedagogisch medewerker, modderdag , opa en oma dag.

Wilt u lid worden van de oudercommissie? Mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Wij streven naar een bezetting van zowel KDV als BSO ouder(s).

 

Kinderdagverblijf
Het Postkantoor
Voorstraat 21
2251 BL Voorschoten
KDV: 071 - 8200 266
BSO: 071 - 8889 697

 

E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 Inschrijven 

 

 Ouderlogin 

 

 Vacatures